Ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις: 10.000 ευρώ σε 2.000 νέους έως 35 ετών από τον ΟΑΕΔ - iefimerida.gr

Ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις: 10.000 ευρώ σε 2.000 νέους έως 35 ετών από τον ΟΑΕΔ

Ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις: 10.000 ευρώ σε 2.000 νέους έως 35 ετών από τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης 2.000 ανέργων εξετάζει το υπουργείο Εργασίας, έτσι ώστε να δώσει μία επιχειρηματική ευκαιρία σε νέους έως 35 ετών. Η δράση έχει προϋπολογισμό 20.000.000 ευρώ και δίνει προτεραιότητα στους άνεργους νέους που θα αναπτύξουν δραστηριότητα, η οποία απαιτεί την ενεργή απασχόληση και παρουσία τους σε κλάδους και τομείς της οικονομίας που ενσωματώνουν την καινοτομία.Οπως αναφέρει και το ΕΘΝΟΣ η διάρκεια της επιχορήγησης ανέρχεται σε 12 μήνες, ενώ οι ωφελούμενοι θα λάβουν «επιταγή» 10.000 ευρώ, από τον ΟΑΕΔ, προκειμένου να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση.

Την επιδότηση θα την λάβουν όσοι έχουν καινοτόμες ιδέες. Οπως αναφέρει και το δημοσίευμα καινοτόμα ορίζεται η εφαρμοσμένη χρήση της γνώσης με σκοπό την παραγωγή ή την παροχή νέων ή βελτιωμένων προϊόντων, διαδικασιών ή και υπηρεσιών που βρίσκουν άμεσης παραγωγικής, χρηστικής ή και εμπορικής εφαρμογής.

Ενδεικτικά κάποιες καινοτόμες δράσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ