Ασύλληπτες καταβάσεις και άλματα σε τοπία σχεδόν σεληνιακά από έμπειρους mountain-bikers [βίντεο] - iefimerida.gr

Ασύλληπτες καταβάσεις και άλματα σε τοπία σχεδόν σεληνιακά από έμπειρους mountain-bikers [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ποδηλατικές «φυλές» δεν έπαψαν ποτέ να ερίζουν για το ποια κατέχει τα πρωτεία: οι ποδηλάτες ταχύτητας (γνωστοί και ως «κουρσάδες»), οι ποδηλάτες βουνού ή οι «φιξάδες» που κατακτούν με ταχύτητες φωτός τους δρόμους και τις λεωφόρους της Αθήνας και άλλων ελληνικών πόλεων;

Το κάθε είδος έχει τη δική του γοητεία και αίγλη: το να «γλιστράς» πάνω στην άσφαλτο με 50 και 60 χλμ την ώρα, το να «πεταλάρεις» σε μονοτάχυτο φτάνοντας το μυϊκό σύστημα των ποδιών σου στα όριά του, τέλος το να ρισκάρεις κάθε δέκατο του δευτερολέπτου κατεβαίνοντας με ταχύτητα την απότομη πλαγιά ενός βουνού, κινδυνεύοντας από κάθε λογής εμπόδια.

Το πρόσφατο βίντεο που ακολουθεί δείχνει τη μοναδική εμπειρία και το μεγαλείο της ποδηλασίας εκτός δρόμου, σε απόκοσμα τοπία των ΗΠΑ που άλλοτε θυμίζουν σεληνιακούς κρατήρες και άλλοτε τις απέραντες εκτάσεις του «Κόκκινου Πλανήτη».

Παρακολουθήστε το:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ mountain bike κατάβαση ποδήλατο βουνού downhill
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ