Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς ήταν ο αποστάτης του Μητσοτάκη το '93 - iefimerida.gr

Τσουκαλάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς ήταν ο αποστάτης του Μητσοτάκη το '93

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σίριαλ της «αποστασίας» συνεχίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά μέσω του βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά πως ο Αντώνης Σαμαράς είχε αποστατήσει από τη Να Δημοκρατία, ενώ προειδοποιεί τα Νέα ότι «δεν μπορούν να βγαίνουν και να μιλούν για αποστασία».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Τσουκαλάς δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ έγινε ουρά της ΝΔ και έχει «αποστατήσει» από τα γενέθλια οράματά του, αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε τον Συμπιλίδη και αποστάτησε από τη ΝΔ». Αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα της εφημερίδας Τα Νέα περί προσκλητηρίου αποστατών λέγοντας: «Δεν μπορεί να βγαίνουν τα Νέα να μιλάνε για αποστασία. Το ΠΑΣΟΚ έγινε ουρά της ΝΔ, έχει αποστατήσει εδώ και καιρό από τα γενέθλια οράματα του κινήματος. Τα ΜΜΕ στήριξαν τους αποστάτες το 1965».

Αναφερόμενος στη συζήτηση που γίνεται περί συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα ή ανεξάρτητους βουλευτές δήλωσε «άλλο ποιοι συμμετέχουν στα θυρανοίξια, άλλο ποιοι θα μπουν στο ιερό (...) Αν ξεπλέναμε τον οποιοδήποτε από το παρελθόν του ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε γίνει προ πολλού κυβέρνηση». Για να προσθέσει «Ευρωπαϊστές είμαστε όλοι εμείς θέλουμε Ευρώπη των λαών (...) όχι μια Ευρώπη των κερδοσκόπων».

Πρόσθεσε με νόημα ότι η επίσημη άποψη του κόμματος εκφράζεται από τον Αλέξη Τσίπρα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ