Ο Τζαμτζής και τo σκ@τό που ξεραίνουν οι βουλευτές για να ζήσουν έγινε ...βιολογικό παξιμάδι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Τζαμτζής και τo σκ@τό που ξεραίνουν οι βουλευτές για να ζήσουν έγινε ...βιολογικό παξιμάδι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φράση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή ότι οι βουλευτές δεν πληρώνονται αρκετά και ότι αναγκάζονται να κάνουν το «σκ@τό τους παξιμάδι» έδωσε τροφή στη φαντασία και εφευρέθηκε το ...«βουλευτοσκεύασμα».


Ξερά «βουλευτοσκευάσματα», που παράγονται σε βιοτεχνίες «άπορων» βουλευτών και προορίζονταν για κατανάλωση μαζί με τον καφέ ως βουτήματα, ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια υγειονομικού ελέγχου στο καφενείο του κοινοβουλίου, γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης στο 4news.gr.


«Διατροφικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων, με ακατάλληλα προϊόντα, που θα σερβίρονταν σε ανυποψίαστους βουλευτές, έφεραν στο φως οι υγειονομικοί επιθεωρητές, έπειτα από καταγγελίες για κακής ποιότητας «αρτοσκευάσματα» στον χώρο ανάπαυσης των Βουλευτών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα παξιμάδια κατασκευάζονταν με τη μέθοδο της κομποστοποίησης σε απομονωμένη αίθουσα, δίπλα στο εντευκτήριο, από βουλευτές (όλων των κομμάτων) που δεν διέθεταν την οικονομική ευχέρεια να αγοράζουν snacks από το καφενείο.
Τα παξιμάδια -που ανέδυαν μια έντονη μυρωδιά αποβλήτων- κατασχέθηκαν, ενώ δείγματα στάλθηκαν στο Γενικό Χημείο του κράτους για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι υπεύθυνοι βουλευτές, δικαιολογήθηκαν ότι τους οδήγησε σε αυτή την πράξη η ανέχεια, γράφει στο σατυρικό του κείμενο ο δημοσιογράφος, ο οποίος αναφέρει «Προσοχή, το κείμενο και η φωτογραφία είναι απολύτως σατυρικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Ο Τζαμτζής και τo σκ@τό που ξεραίνουν οι βουλευτές για να ζήσουν έγινε ...βιολογικό παξιμάδι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιορδάνης Τζαμτζής σκατό παξιμάδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ