Σύλληψη 29χρονου για ναρκωτικά στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Σύλληψη 29χρονου για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

IROINI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από ένα κιλό ηρωίνης ετοιμαζόταν να διακινήσει στις πιάτσες των χρηστών τοξικών ουσιών του Ηρακλείου ένας 29χρονος Ρουμάνος, όμως έπεσε στο δόκανο των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο 29χρονος κατείχε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε χρήστες της πόλης του Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

-Μία νάιλον σακούλα που περιείχε δύο τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες, περιτυλιγμένες με ταινία συσκευασίας, που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης 513 και 516 γραμμάρια, αντίστοιχα,

-μια νάιλον σακούλα που περιείχε δύο νάιλον σακουλάκια που μέσα σ' αυτά υπήρχαν είκοσι νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης 5 γραμμαρίων , η κάθε μια και συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων. Ο Ρουμάνος οδηγείται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ