Λουκέτο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη -Αποποιήθηκαν την κληρονομιά οι κληρονόμοι του - iefimerida.gr

Λουκέτο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη -Αποποιήθηκαν την κληρονομιά οι κληρονόμοι του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά, θέλοντας να ξεφύγουν από τα δυσβάσταχτα χρέη που άφησε πίσω του ο σχεδιαστής. Στο ατελιέ του στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά, μπήκε λουκέτο και το μόνο που έχει απομείνει να θυμίζει τις λαμπρές στιγμές του παρελθόντος, είναι μερικές φωτογραφίες από επιδείξεις μόδας. Η μεγαλύτερη κληρονομιά όμως που άφησε μετά το θάνατό του, είναι οι τελευταίες δημιουργίες του που πλέον θεωρούνται συλλεκτικά κομμάτα.

«Οι κληρονόμοι του Μιχάλη Ασλάνη αποποιήθηκαν την κληρονομιά. Το αποποιούμαι την κληρονομιά δεν θέλω να το συγκρίνω ότι αποποιούμαι και το όνομα. Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ ότι ο Μιχάλης ήταν κάτι που ήρθε και έφυγε», σχολίασε ο κουμπάρος και καλός του φίλος Κώστας Κουβάτσος. «Έχω να κάνω μια πρόταση στην οικογένεια να βοηθήσω», πρόσθεσε, «...όλοι θα βοηθήσουν και ο Μάκης Τσέλιος και όλοι, να βρεθούν δυο παιδιά σε έναν μικρό χώρο που θα δουλέψουν στις γραμμές του Μιχάλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ