Περαστική έδωσε κέρματα σε ζητιάνο αλλά δεν ήξερε ότι ήταν παγκοσμίου φήμης ηθοποιός [εικόνες] - iefimerida.gr

Περαστική έδωσε κέρματα σε ζητιάνο αλλά δεν ήξερε ότι ήταν παγκοσμίου φήμης ηθοποιός [εικόνες]

Περαστική έδωσε κέρματα σε ζητιάνο αλλά δεν ήξερε ότι ήταν παγκοσμίου φήμης ηθοπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα περπατούσε στη Μελβούρνη, όταν πέρασε μπροστά από έναν άνδρα που στεκόταν σκυμμένος έξω από ένα θέατρο. Ρακένδυτος όπως ήταν, προφανώς χτύπησε μία ευαίσθητη χορδή της και γρήγορα άνοιξε το πορτοφόλι της και του άφησε μερικά κέρματα. Αυτό που δεν ήξερε ήταν πως μόλις είχε βοηθήσει έναν ηθοποιό παγκοσμίου φήμης.

Ηταν ο σερ Ιαν ΜακΚέλεν, ο πολυβραβευμένος Βρετανός που ετοιμαζόταν να μπει στο θέατρο για να συνεχίσει τις πρόβες για το «Περιμένοντας τον Γκοντό». Οπως είπε ο ίδιος, είχε βγει να πάρει λίγο αέρα και ακούμπησε το καπέλο του στα πόδια του, όταν πέρασε η γυναίκα, τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και του άφησε τα χρήματα.

Ο ηθοποιός εξεπλάγη σε τέτοιο βαθμό από το περιστατικό, που επιχείρησε να το ξαναζήσει την επόμενη ημέρα. Αυτή τη φορά όμως παραμόνευε και ένας φωτογράφος. Μόλις κάθισε στο παγκάκι, η πρώτη γυναίκα που πέρασε του άφησε δύο δολάρια.

Το περιστατικό έγινε το 2010, αλλά οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν τώρα όπως αναφέρει η Huffington Post. Χρησιμοποιήθηκαν για την προώθηση της ίδιας παράστασης που θα ανέβει σε λίγες ημέρες στο Μπρόντγουεϊ με πρωταγωνιστή πάντα τον εκπληκτικό Ιαν ΜακΚέλεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ