Ανατριχιαστικά πλάνα: Καρέ-καρέ η συντριβή του αεροπλάνου-τάφου 50 ανθρώπων στη Ρωσία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανατριχιαστικά πλάνα: Καρέ-καρέ η συντριβή του αεροπλάνου-τάφου 50 ανθρώπων στη Ρωσία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα έφερε το RT το ανατριχιαστικό βίντεο από κάμερα του αεροδρομίου της Καζάν η οποία κατέγραψε καρέ καρέ την πτώση του αεροπλάνου Μπόινγκ 737-500 της ρωσικής εταιρείας Tatarstan η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 50 επιβαίνοντες.

Στο συγκεκριμένο βίντεο καταφράφεται η πτώση και η πρόσκρουση στο έδαφος του αεροσκάφους, καθώς και η έκρηξη που ακολούθησε, η οποία στη συνέχεια το τύλιξε στις φλόγες.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, οι Αρχές εντόπισαν τα μαύρα κουτιά του μοιραίου Μπόινγκ στον κρατήρα που δημιουργήθηκε από τη συντριβή.

Την ίδια στιγμή, ακόμα ερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς λάθος του κυβερνήτη, κακή ποιότητα των καυσίμων, τεχνικό πρόβλημα, κακές καιρικές συνθήκες, μπορεί να ευθύνονται για την πτώση του Μπόινγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ