Σκηνές ροκ στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης -Η «γκόμενα» Μπουτάρη και το «να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις» - iefimerida.gr

Σκηνές ροκ στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης -Η «γκόμενα» Μπουτάρη και το «να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις»

Σκηνές ροκ στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης -Η «γκόμενα» Μπουτάρη και το «να
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε ως συζήτηση για το κόστος των μετακινήσεων του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά εξελίχθηκε σε σκηνή... ροκ, με τον Γιάννη Μπουτάρη και τον Χρήστο Μάτη να ανεβάζουν τους τόνους στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Thestival, όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ταξίδι του δημάρχου στο Βόλο. Ο κ. Μάτης τον ρώτησε γιατί δεν μετακινήθηκε μαζί με την αντιδήμαρχο, σε ένα αυτοκίνητο. «Εστω και ένα ευρώ να παίρνει ο δήμαρχος από το ταμείο του δήμου πρέπει να λογοδοτεί», πρόσθεσε ο δημοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Μπουτάρης του απάντησε πως ταξίδεψε με το ΙΧ του και ότι πρόκειται για δαπάνη που αφορά την επιστροφή του από την Αθήνα, καθώς εκεί πήγε έπειτα από το Βόλο. Δεν σταμάτησε εκεί όμως. «Θα σας έδινα λόγο αν θα πήγαινα στο Βόλο; Και αν είχα γκόμενα;», πρόσθεσε ο δήμαρχος. Μάλιστα, όταν ο κ. Μάτης ανέφερε πως το ήθος του είναι για έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τότε ο κ. Μπουτάρης του απάντησε «Να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις»!

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ