"Μου την έπεφτε, έπαιρνε ναρκωτικά και δεν πλενόταν" - iefimerida.gr

"Μου την έπεφτε, έπαιρνε ναρκωτικά και δεν πλενόταν"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο την μήνυσε ότι κυκλοφορούσε υποτυπωδώς ενδεδυμένη ενώ εκείνος εργαζόταν και τον αποσπούσε - ισχυρίστηκε μάλιστα ότι τον παρενόχλησε και σεξουαλικά. Και αφού "δεν κατάφερε να τον ρίξει στο κρεβάτι" τον σωματοφύλακα Fernando Flores, η Britney Spears του επιτίθεται νομικά για να σταματήσει τους υπόλοιπους ισχυρισμούς του, που δεν της καταλογίζουν κανένα παράπτωμα πολύ σοβαρό, εκτός αν θεωρεί κανείς κολάσιμη την έλλειψη αισθητικής.

Η Britnety, κατά τον Fernand, έβριζε σαν νταλικιέρης μπροστά σε ολόκληρο το προσωπικό της, σκάλιζε τη μύτη της (...) και κυκλοφορούσε χωρίς παπούτσια και με απεριποίητο μαλλί, ενώ για μέρες δεν έκανε μπάνιο και απεχθανόταν το αποσμητικό. Ο πρώην σωματοφύλακας, βασιζόμενος στην εμπειρία του ως αστυνομικού πιστεύει πως η συμπεριφορά της ήταν σαφώς επηρεασμένη από χρήση μεταμφεταμινών.

Οι κατηγορίες, κατά την οικογένεια, είναι ακόμα μια προσπάθεια κάποιου να κερδίσει από την επαγγελματική σχέση του με την τραγουδίστρια, γιατί, ναι, δεν αναφέραμε ότι ο Flores τής ζητά 10 εκ. δολάρια για ψυχική οδύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ