Οταν οι σωματοφύλακες κρύβουν τσάντες των 7.000 ευρώ σε σακούλες σκουπιδιών για καμουφλάζ - iefimerida.gr

Οταν οι σωματοφύλακες κρύβουν τσάντες των 7.000 ευρώ σε σακούλες σκουπιδιών για καμουφλάζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πιο ακριβή μπουτίκ στο κέντρο της Αθήνας, Mercedes και Bentley έχουν ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο. Μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών «φεύγουν» γρήγορα από το εσωτερικό του καταστήματος το οποίο έχει καλύψει τις βιτρίνες του με μεγάλα χαρτιά, γράφει η Σίβυλλα στο vima.gr και περιγράφει την Αθήνα των αντιθέσεων.

Οι μεγάλες αντιθέσεις
Οι μαύρες σακούλες εξακολουθούν να βγαίνουν από το κατάστημα. Οι bodyguards ρίχνουν μια εξεταστική ματιά γύρω και τις βάζουν γρήγορα στα αυτοκίνητα. Χαμογελάω πονηρά. Σκέφτομαι ότι το... έργο επαναλαμβάνεται. Πρόκειται για τις περίφημες σακούλες-καμουφλάζ.
Μέσα σε αυτές κρύβονται οι περίφημες συλλεκτικές τσάντες οι οποίες στοιχίζουν περισσότερο από 6.000-7.000 ευρώ η κάθε μία. Ουχί και πάλι ουχί! Η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόμαστε στο Mayfair του Λονδίνου, στην Avenue Montaigne της Πόλης του Φωτός ή την Madison Avenue της Νέας Υόρκης. Η Αθήνα είναι πλέον η πόλη των τεράστιων αντιθέσεων. Οι άστεγοι οι οποίοι σέρνουν τα καροτσάκια με τα λιγοστά υπάρχοντά τους βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τους νεαρούς καλογυμνασμένους bodyguards και τα συλλεκτικά εμπορεύματα των χιλιάδων ευρώ. Κάποτε τέτοια φαινόμενα αντικρίζαμε μόνο στην Νέα Υόρκη των πολλών εκατομμυρίων κατοίκων...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ