Η Χρυσή Αυγή φοβάται νέο τρομοκρατικό χτύπημα -Ζητά φρουρούς από την ΕΛ.ΑΣ. - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή φοβάται νέο τρομοκρατικό χτύπημα -Ζητά φρουρούς από την ΕΛ.ΑΣ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός φαίνεται πως επικρατεί στις τάξεις της Χρυσής Αυγής μετά την τραγική δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, καθώς το ακροδεξιό κόμμα φοβάται για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα και ζητά από το υπουργείο την επαναφορά των μόνιμων αστυνομικών συνοδών του.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει πως η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να αφαιρέσει τους αστυνομικούς-συνοδούς βουλευτών «οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής από τρομοκράτες» και επισημαίνει πως «την ώρα που όλα τα κανάλια και οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα, η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. επιμένει να αφήνει αφύλακτους τους κύριους στόχους των τρομοκρατών, δηλαδή τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής», ενώ σχολιάζει επικριτικά την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ να διαθέτει συνόδους εκ περιτροπής στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως «η απόφαση αυτή είναι όχι μόνο κακόβουλη και πολιτικά στοχευμένη, αλλά κυρίως επικίνδυνη για την ασφάλεια των βουλευτών μας και επιχειρησιακά ανεφάρμοστη».

Κλείνοντας, το ακροδεξιό κόμμα επισημαίνει πως «ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. καθίστανται προσωπικώς υπεύθυνοι για οτιδήποτε έχει συμβεί, αλλά και πρόκειται να συμβεί εις βάρος βουλευτών και μελών του κόμματός μας».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ