Οι παπανδρεϊκοί κάτι ετοιμάζουν -Κάνουν υπόγειο πόλεμο και ανοίγουν δίαυλο με τον ΣΥΡΙΖΑ, φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Οι παπανδρεϊκοί κάτι ετοιμάζουν -Κάνουν υπόγειο πόλεμο και ανοίγουν δίαυλο με τον ΣΥΡΙΖΑ, φοβούνται στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτή πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να πείσει τους παπανδρεϊκούς του ΠΑΣΟΚ να φύγουν από το κόμμα απηύθυνε ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος, προκαλώντας συναγερμό στη Χαριλάου Τρικούπη.

Γράφει ο Γιάννης Πανάρετος στο twitter:

John Panaretos ‏@J_Panaretos
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κυβερνήσει προοδευτικά πρέπει να πείσει για τις προθέσεις του τους παπανδρεικούς και όχι να φλερτάρει με την ΑΝΕΛ

Και συνεχίζει τον διαδικτυακό διάλογο:

Θα προσέθετα και με κύριο σκοπό της συμμετοχή στην νομή της εξουσίας. Οπως συμβαίνει με τα κόμματα που κυβερνούν σήμερα.
os ‏@J_Panaretos
@MihalelisDim Καθόλου εύκολο. Είναι όμως η μόνη αξιόπιστη βάση συνεννόησης. Αντίθετα με τις ευκαιριακές και εύκολες αθροίσεις ποσοστών.

Οι προοδευτικοί πολίτες σε όλο τον κόσμο αναζητούν πολιτικούς με αρχές, ειλικρίνεια, ευθύτητα και συνέπεια και όχι με πεποιθήσεις α λα καρτ


Φοβούνται ότι «κάτι ετοιμάζουν»
Οι υποψίες της Χαριλάου Τρικούπη ότι οι παπανδρεϊκοί πρώην και νυν βουλευτές «κάτι ετοιμάζουν» έγιναν πεποίθηση μετά το μπαράζ κινήσεων των τελευταίων ημερών, τις οποίες αναφέρουμε σχηματικά:

Επαναστατικό άρθρο της Τζάκρη

Τις υποψίες της Χαριλάου Τρικούπη φούντωσε και άρθρο της Θεοδώρας Τζάκρη που δημοσιεύθηκε το Σάββατο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στο οποίο η βουλευτής Πέλλας προέβλεπε ότι το σημερινό κυβερνητικό σχήμα θα παραδώσει τον προσεχή Μάιο την εξουσία σε μια αριστερή κυβέρνηση.

Η φρασεολογία του συγκεκριμένου κειμένου, το οποίο διαπνεόταν από μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί η επιλογή της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, στην οποία η κ. Τζάκρη συμμετείχε ως υφυπουργός, ψηφίζοντας αναντίρρητα όλα τα μέτρα που λήφθηκαν τότε, «προδίδει τον πραγματικό συντάκτη του άρθρου», λένε πηγές της Χαριλάου Τρικούπη υποδεικνύοντας συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού που είχε παλαιότερα την ευθύνη για τα μέσα ενημέρωσης (όρα Παύλος Γερουλάνος).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ