Ρεκόρ πωλήσεων έκανε το Playstation 4: 1 εκατομμύριο κονσόλες το πρώτο 24ωρο - iefimerida.gr

Ρεκόρ πωλήσεων έκανε το Playstation 4: 1 εκατομμύριο κονσόλες το πρώτο 24ωρο

Ρεκόρ πωλήσεων έκανε το Playstation 4: 1 εκατομμύριο κονσόλες το πρώτο 24ωρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφόρησε επίσημα το Playstation 4 και οι παραγγελίες πήραν φωτιά, στέλνοντας τη νέα κονσόλα της Sony στην κορυφή από το πρώτο 24ωρο.

Το PlayStation 4 βρίσκεται πλέον και επίσημα στα ράφια των καταστημάτων, (στην Ελλάδα θα έρθει στις 13 Δεκεμβρίου) και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, αφού όπως αναφέρει η Sony, μέσα στο πρώτο 24ωρο διέθεσε περισσότερα από 1 εκατομμύρια τεμάχια σε ΗΠΑ και Καναδά.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προβλήματα, αφού υπάρχουν αρκετές αναφορές για κονσόλες από παραγγελίες οι οποίες δεν λειτουργούν και λόγω της εξάντλησης των αποθεμάτων, η αντικατάσταση τους θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες...

Πάντως, οι αναλυτές, ήδη υπολογίζουν ότι το PS4 θα σημειώσει μεγαλύτερες πωλήσεις από το Xbox One, γεγονός που θα είναι πιο ξεκάθαρο από την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Sony ρεκόρ πωλήσεις Καναδάς playstation 4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ