Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ υπερασπίζεται τον Τατσόπουλο και τον ρωτάει: Εγώ, Πέτρο έφυγα νωρίς. Εσύ; - iefimerida.gr

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ υπερασπίζεται τον Τατσόπουλο και τον ρωτάει: Εγώ, Πέτρο έφυγα νωρίς. Εσύ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα προς τον Πέτρο Τατσόπουλο με νόημα, στέλνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από συναδέλφους του στο κόμμα, για τη στάση που κράτησε στο θέμα των σκίτσων των Νέων και της συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.


Με άρθρο της στην Athens Voice υπό τον τίτλο «Που πήγε κι έμπλεξες Πέτρο», η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ περιγράφει τη διαδρομή του Πέτρου Τατσόπουλου συμπεραίνοντας «Και θα έλεγα πως συνηθίζει να εισέρχεται καλόπιστα σε ναρκοπέδια με περισσή άγνοια κινδύνου.» Εστιάζει στο γεγονός ότι το χιούμορ δεν έχει θέση, όπως λέει, στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και γιαυτό δεν γίνεται αντιληπτός ο Πέτρος Τατσόπουλος. «Κάπως έτσι δεν θα δεχόταν ποτέ ο σταλινικός πια ΣΥΡΙΖΑ το σχόλιο του Πέτρου υπέρ Βαλλιανάτου όταν όλοι οι δήθεν «αριστεροί» ζητάγανε την κεφαλή του επί πίνακι επειδή είπε, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που στοίχισε τη ζωή δύο νέων ανθρώπων, «είμαστε όλοι χρυσαυγίτες», λες και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Βαλλιανάτος, τους αγώνες του για τα δικαιώματα όλων όσων δεν έχουν φωνή, τη συνεχή σύγκρουσή του με τον φασισμό, και το πνεύμα της φράσης του.
Κάπως έτσι δεν θα δεχόταν ο σταλινικός πια ΣΥΡΙΖΑ το σχόλιο του Πέτρου υπέρ της ελευθερίας του λόγου και κατά της εφημερίδας «Αυγή» που χαρακτήριζε τους συγγραφείς Χωμενίδη, Τριανταφύλλου και Χειμωνά «β' διαλογής» επειδή δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, και τον Δ. Χαντζόπουλο «εντεταλμένο του καθεστώτος» επειδή έκανε ένα χιουμοριστικό σκίτσο για το σόου που είδαμε την περασμένη Κυριακή από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή στην Αγ. Παρασκευή, προς τέρψιν των τηλεθεατών των ειδήσεων των 8.
(Κι όποιος θέλει να μιλήσει για πραγματικό σεξισμό, δηλώνω παρούσα. Δεν θα χάσουν οι έννοιες το νόημά τους για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.)»

Καταλήγοντας, η τελευταία αράδα στο άρθρο της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στην Athens Vοice είναι και πάλι μια ευθεία ερώτηση προς τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Εγώ Πέτρο έφυγα νωρίς ... Εσύ;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ