Ανύπαντρες σε απόγνωση: Νοικιάζουν... γαμπρούς με 100 ευρώ την ημέρα για να τους παρουσιάσουν στους γονείς τους - iefimerida.gr

Ανύπαντρες σε απόγνωση: Νοικιάζουν... γαμπρούς με 100 ευρώ την ημέρα για να τους παρουσιάσουν στους γονείς τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο μπορεί να κρατήσει ένας μεγάλος έρωτας; Η απάντηση βρίσκεται πίσω από τη νέα μόδα που έχει κάνει θραύση στην Κίνα. Ανύπαντρες γυναίκες νοικιάζουν γαμπρούς με 132 δολάρια (100 ευρώ) την ημέρα μόνο και μόνο για να «κλείσουν» τα στόματα όσων ανησυχούν για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν βρει το έτερον ήμισυ. Μάλιστα, όπως αναφέρει η διαδικτυακή εφημερίδα της Κίνας «People's Daily» το φαινόμενο αυτό είναι πιο συχνό τις ημέρες των γιορτών. Οι απελπισμένες γυναίκες νοικιάζουν έναν νέο και εμφανίσιμο άνδρα, προκειμένου να τους συνοδεύσει σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό δείπνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή η πρακτική ενέπνευσε τους σεναριογράφους μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, στην κινεζική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα γαμπρός γάμοι νοίκι ανύπαντρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ