Τι βλέπει η ΕΛ.ΑΣ -Αλλος ήταν ο εκτελεστής τρομοκράτης και άλλος ο συντάκτης της προκήρυξης - iefimerida.gr

Τι βλέπει η ΕΛ.ΑΣ -Αλλος ήταν ο εκτελεστής τρομοκράτης και άλλος ο συντάκτης της προκήρυξης

Αλλος ήταν ο εκτελεστής τρομοκράτης και άλλος ο συντάκτης της προκήρυξης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 18σελιδη προκήρυξη για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που άφησε η πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» στο σκοπευτήριο εξετάζεται εξονυχιστικά στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής.Από τα έως τώρα στοιχεία που έχουν οι αρχές φαίνεται πως ο άνθρωπος που δολοφόνησε τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που έγραψε την επιστολή.

Σύμφωνα με το Mega οι Αρχές έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής σε δύο βασικά συμπεράσματα:

Ο εκτελεστής των δύο μελών της Χρυσής Αυγής και ο συντάκτης της προκήρυξης είναι διαφορετικά πρόσωπα,

Ο εκτελεστής είναι νέος στην ένοπλη οργάνωση, ενώ ο συντάκτης της προκήρυξης είναι «παλιός» στις τρομοκρατικές οργανώσεις και στο αντάρτικο πόλης.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει την Αντιτρομοκρατική είναι ότι στην προκήρυξη δεν περιγράφεται πουθενά η στιγμή της δολοφονίας, δεν γίνεται καμία αναφορά στο πώς και γιατί δημιουργήθηκε η οργάνωση, αλλά ούτε και στο οπλοστάσιό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ