Μικρής έκτασης επεισόδια στα Εξάρχεια-Μολότοφ, δακρυγόνα και προσαγωγές από την Αστυνομία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μικρής έκτασης επεισόδια στα Εξάρχεια-Μολότοφ, δακρυγόνα και προσαγωγές από την Αστυνομία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας των Εξαρχείων. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας (ομάδα ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και διμοιρίες των ΜΑΤ) συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και στις οδούς Ερεσσού και Τοσίτσα, όπου είχαν συγκεντρωθεί άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Όλα άρχισαν λίγο μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο. Καθώς διαλύονταν τελευταία μπλόκ της πορείας σημειώθηκαν επεισόδια, αρχικά στη συμβολή Χαριλάου Τρικούπη και Αλεξάνδρας και στη συνέχεια στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στη περιοχή. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και οι νεαροί απομακρύνθηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων, όπου συνεχίστηκε η ένταση.

Ακολούθησε έφοδος ισχυρών δυνάμεων της ΔΙΑΣ και της ΔΕΛΤΑ στην πλατεία Εξαρχείων και προσαγωγές.

Υπήρξαν μάλιστα καταγγελίες ότι κατά την επέμβαση των αστυνομικών υπήρξαν τραυματισμοί και φθορές σε κατάστημα της περιοχής.

Συνολικά η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε πάνω από 180 προσαγωγες και 14 συυλλήψεις, πριν μετά και κατά τη διάρκεια της πορείας του Πολυτεχνείου.

Δείτε το βίντεο της καταγγελίας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ