Χατζηδάκης: Τους πλειστηριασμούς να φοβούνται όσοι παριστάνουν τους φτωχούς - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Τους πλειστηριασμούς να φοβούνται όσοι παριστάνουν τους φτωχούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.Αυτοί που πρέπει να φοβούνται τους πλειστηριασμούς είναι όσοι παριστάνουν τους φτωχούς, τα λεγόμενα «μεγάλα ψάρια» με τα μεγάλα δάνεια, τόνισε ο

«... Οι φτωχοί άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται», ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το θέμα των πλειστηριασμών ισχύουν στο ακέραιο.

Όλη η συζήτηση από την πλευρά της κυβέρνησης, διευκρίνισε, γίνεται «για τα μεγάλα δάνεια» και τα «μεγάλα "ψάρια"».«Αυτή είναι η κατεύθυνση μας», ξεκάθαρισε ο υπουργός και σε ερώτηση για αν τελικά κινδυνεύει η πρώτη κατοικία από την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, επανέλαβε:

«Οι φτωχοί άνθρωποι δεν έχουν να φοβούνται. Αυτοί οι οποίοι πρέπει να το σκέπτονται είναι αυτοί που παριστάνουν τους φτωχούς ενώ δεν είναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ