Απάντηση Γλέζου στην προκήρυξη για τη διπλή δολοφονία: Απελπισμένη προσπάθεια να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους - iefimerida.gr

Απάντηση Γλέζου στην προκήρυξη για τη διπλή δολοφονία: Απελπισμένη προσπάθεια να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για απελπισμένη προσπάθεια των συντακτών της προκήρυξης για τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, να ντύσουν με ιδελογικό μανδύα το έγκλημά τους, κάνει λόγο ο Μανώλης Γλέζος. Όποιοι κι αν είναι οι καθοδηγητές και αυτουργοί, η απάντηση είναι επαγρύπνηση, τονίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

ποκαλύπτει ξεκάθαρα το απάνθρωπο ποιόν τους, παρά την απελπισμένη προσπάθειά τους να επενδύσουν ιδεολογικά το έγκλημά τους».«Δημοσιοποιήθηκαν, επιτέλους, οι απόψεις των δολοφόνων των πολιτών στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013» αναφέρει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και η προκήρυξη που άφησαν, «α

για την ταυτότητα των δολοφόνων δίνει δύο εκδοχές:«Όποιοι κι αν είναι, πέρα από την ταυτότητά τους, ποιός τους όρισε ανακριτές, δικαστές, εκτελεστές; Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή; Η κατάργηση της θανατικής ποινής αποτελεί συνάρτηση του ανθρωπιστικού πολιτισμικού επιπέδου ενός κράτους» προσθέτει ο κ. Γλέζος και

«Η μία έχει απόλυτη σχέση με το σύστημα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας (G 8-20). Ειδικός Κλάδος ασχολείται και επιχειρεί να επιβάλει σε κάθε χώρα ακόμα και με δολοφονίες το καθεστώς της αρεσκείας του. Μερικά στοιχεία τα οποία εμπεριέχονται στο κείμενό τους αποκαλύπτουν αυτή τους την ταυτότητα».

«Η άλλη δεν αποκλείεται να έχει σχέση με τους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς». Όσοι, όμως, αποδέχονται αυτή την εκδοχή, υπογραμμίζει, «ας αναλογιστούν τι θα συμβεί αν συμφωνήσουμε μαζί τους. Σε ποιά κατάσταση θα βρεθεί η χώρα. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα».

«Όποιοι κι αν είναι οι καθοδηγητές και αυτουργοί αυτών των εγκληματικών ενεργειών, μια πρέπει να είναι η απάντηση: επαγρύπνηση», καταλήγει ο Μανώλης Γλέζος για τη δολοφονία των δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ