Το μετάλλιο ήταν... κατοικίδιο -Κέρδισε σε αγώνα σκι και της έδωσαν ως έπαθλο έναν τάρανδο - iefimerida.gr

Το μετάλλιο ήταν... κατοικίδιο -Κέρδισε σε αγώνα σκι και της έδωσαν ως έπαθλο έναν τάρανδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε παιδάκι έχει ζητήσει ένα κατοικίδιο από τους γονείς του. Σκύλο, γάτα, ψαράκι, παπαγάλο... Αυτές είναι συνήθως οι επιλογές των πιτσιρικάδων. Οταν η Μικαέλα Σίφριν όμως τηλεφώνησε στη μητέρα της για να την ενημερώσει ότι επιστρέφει στο σπίτι με ένα ζωάκι, της μιλούσε για έναν τάρανδο! Και πώς να την πείσει η σκιέρ ότι δεν ήταν δική της πρωτοβουλία αυτό.

Η 18χρονη Αμερικανίδα κέρδισε στο αγώνισμα του Σλάλομ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Φινλανδίας. Οι διοργανωτές λοιπόν αποφάσισαν να της δώσουν ένα δώρο που να της θυμίζει για πάντα αυτό τον αγώνα. Θα μπορούσαν βέβαια να περιοριστούν στα τυπικά διακοσμητικά αναμνηστικά. Αλλά όχι, ήθελαν να πρωτοτυπήσουν. Για αυτό της χάρισαν έναν τάρανδο!

«Τον τρόμαξα λίγο, όταν πήδηξα από το βάθρο για να τον γνωρίσω, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Ελπίζω όταν μεγαλώσει λίγο να καταφέρω να τον πείσω να πάμε... βόλτα με έλκηθρο», είπε η Σίφριν στο Associated Press.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που κάποιος αθλητής παίρνει ως έπαθλο αγώνα ένα ζώο. Μόλις τον περασμένο Ιούλιο ο Ρότζερ Φέντερερ εξασφάλισε φρέσκο γάλα για τα δίδυμα παιδιά του, καθώς του χάρισαν μία αγελάδα για τη συμμετοχή του σε τουρνουά στην Ελβετία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ