Βγήκε από τα συντρίμμια ελικοπτέρου αλώβητος – Γλίτωσε από θαύμα υποψήφιος πρόεδρος της Ονδούρας - iefimerida.gr

Βγήκε από τα συντρίμμια ελικοπτέρου αλώβητος – Γλίτωσε από θαύμα υποψήφιος πρόεδρος της Ονδούρας

Βγήκε από τα συντρίμμια ελικοπτέρου αλώβητος – Γλίτωσε από θαύμα υποψήφιος πρόεδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τύχη με το μέρος του είναι ο Χουάν Χερνάντεζ, καθώς κατάφερε να βγει ζωντανός και σώος από τα συντρίμμια ελικοπτέρου. Ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος για τις προεδρικές εκλογές της Ονδούρας ταξίδευε με τη σύζυγό του και τρία μέλη της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το ατύχημα έγινε στην πόλη Χουτικάλπα, 130 χλμ. ανατολικά της πρωτεύουσας, όταν το ελικόπτερο συνετρίβη από χαμηλό υψόμετρο. «Ευτυχώς είμαστε καλά», έγραψε ο υποψήφιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Το ελικόπτερο άρχισε να παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα. Ακουσαν κάποιους θορύβους και μετά αυτό άρχισε να χάνει ύψος. Καθώς έπεφτε η ουρά του ελικοπτέρου κόπηκε», δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.

Οι αρχές δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τα πιθανά αίτια συντριβής του ελικοπτέρου. Μετά το περιστατικό ο Χερνάντεζ συνέχισε το ταξίδι του με άλλο ελικόπτερο. Οι προεδρικές εκλογές στη χώρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 24 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ