Με buzzer beater Μάντζαρη ο Ολυμπιακός πήρε νίκη θρίλερ κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα (79-77) [βίντεο] - iefimerida.gr

Με buzzer beater Μάντζαρη ο Ολυμπιακός πήρε νίκη θρίλερ κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα (79-77) [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με buzzer beater του Βαγγέλη Μάντζαρη ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη -όπως αποδείχθηκε- νίκη απέναντι στη μαχητική Ζιελόνα Γκόρα, διατηρώντας το αήττητο στην Ευρωλίγκα.

Οι Πολωνοί είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκαν μέχρι και με 11 πόντους, αλλά στο τέλος έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το ΣΕΦ.

Ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να έχουν «κολλήσει» στο σκοράρισμα, στο δεύτερο μισό της 4ης περιόδου Πρίντεζης και Σπανούλης άρχισαν να... «πυροβολούν» από την γραμμή των 6.75, με αποτέλεσμα 44'' πριν το τέλος να βρεθούν μπροστά στο σκορ με 73-72.Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 1/2 βολές εκανε το 74-72 16'' πριν τη λήξη , αλλά ο Άαρον Σελ απάντησε με τρίποντο για το 74-75. Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το 76-75 και πάλι όμως ο Κριστιάν Εγιένγκα απάντησε για τους Πολωνούς 76-77 (στο 39:58).

79-77 Ο Βαγγέλης Μάντζαρης όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με εύστοχο τρίποντο στην εκπνοή έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ