Μακρυπίδης: Το ΠΑΣΟΚ ζητά παράταση για τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία - iefimerida.gr

Μακρυπίδης: Το ΠΑΣΟΚ ζητά παράταση για τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράταση στο χρόνο κίνησης της διαδικασίας των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία αξιώνει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος Ανδρέα Μακρυπίδη, ο οποίος υποστηρίζει πως σε διαφορετική περίπτωση χιλιάδες δανειολήπτες θα βρεθούν στον δρόμο.
.
«Δεν θα πρέπει να υπάρξει διαδικασία πλειστηριασμών, όχι γιατί θα έχουν μεγάλες απώλειες οι τράπεζες, αλλά γιατί δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες, που έχουν οδηγηθεί σε άσχημη κατάσταση λόγω της κρίσης, θα βρεθούν στο δρόμο χωρίς σπίτι. Άρα το πρώτο μας μέλημα είναι αυτοί» τονίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση, το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκάθαρη θέση ότι θα πρέπει να υπάρξει παράταση σε ότι αφορά τη διαδικασία των πλειστηριασμών ώστε να μπορέσουμε τουλάχιστον να διασφαλίσουμε τα σπίτια που έχουν αγοράσει οι πολίτες μετά από χρόνια ιδρώτα και με δάνεια που μέχρι πρότινος μπορούσαν να εξυπηρετήσουν, αλλά σήμερα αδυνατούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ