Είχε σκοτώσει 3 Άραβες μετά την 9/11 στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Είχε σκοτώσει 3 Άραβες μετά την 9/11 στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στην ηλεκτρική καρέκλα» πέθανε ο Μαρκ Στρόμαν,ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους επιτέθηκε και σκότωσε 3 άνδρες αραβικής καταγωγής στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειων.

Ο 41χρονος κατά συρροή δολοφόνος δήλωσε λίγο πριν την εκτέλεση του:«Ακόμα ακόμα και αν είμαι ξαπλωμένος εδώ σε αυτό το κρεβάτι,δευτερόλεπτα πριν τον θάνατο μου,βρίσκομαι σε απόλυτη ηρεμία.Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική και τον καθένα σας.Ας προχωρήσουμε..»

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του δήλωσε ότι ο Στρόμαν κρίθηκε ένοχος για έγκλημα μίσους και η εκτέλεση του δε θα κατόρθωνε τίποτα παρά μόνο την απώλεια μιας ακόμα ζωής.Ο Τεξανός είχε παραδεχτεί τον φόνο των τριών μουσουλμάνων υποστηρίζοντας ότι είχε τρελαθεί από το μίσος και την οργή μετά την τρομοκρατική επίθεση της 9ης Σεπτεμβρίου.«Δεν θέλω πια να είμαι υποχείριο του μίσους,θέλω να είμαι εγώ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ