Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν λόγω εργασιών - iefimerida.gr

Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν λόγω εργασιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκονται από σήμερα στις 22.00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας και αύριο Σάββατο από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 07.00 οι σταθμοί του μετρό «ΑΙΓΑΛΕΩ», «ΕΛΑΙΩΝΑΣ» και «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ» λόγω τεχνικών εργασιών.Ειδικότερα, τα παραπάνω χρονικά διαστήματα οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγιά τους στον σταθμό «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» και η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ50 «ΣΤ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ», η οποία και θα έχει αφετηρία την οδό Όθωνος στον δήμο Αθηναίων.

Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις παρακάτω στάσεις:

Στην κατεύθυνση από Αιγάλεω προς Σύνταγμα, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή 15/11/2013 από τη στάση «ΣΜΥΡΝΗΣ» θα είναι στις 22:00 και 02:10 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο 16/11/2013 θα είναι στις 05:30 και 07:00 αντίστοιχα.

Στην κατεύθυνση από Σύνταγμα προς Αιγάλεω, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή από την Αφετηρία «Οδός Όθωνος» θα είναι στις 22:00 και 02:25 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο θα είναι στις 05:45 και 07:00 αντίστοιχα.

Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης από τον σταθμό «ΑΙΓΑΛΕΩ» έως τον σταθμό «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» στο λειτουργικό δίκτυο του μετρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ