«Χρυσαυγίτες, οι ήσυχες νύχτες σας τελείωσαν» -Οι απειλές μέσω ανάληψης ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στην Κρήτη - iefimerida.gr

«Χρυσαυγίτες, οι ήσυχες νύχτες σας τελείωσαν» -Οι απειλές μέσω ανάληψης ευθύνης για εμπρηστική επίθεση στην Κρήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στην Κρήτη.Με ένα ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia έγινε ανάληψη ευθύνης για τον

Στο κείμενο οι δράστες εξηγούν τον λόγο που έβαλαν στόχο το συγκεκριμένο μαγαζί, στο οποίο, όπως αναφέρεται, εργάζεται ακόμα και σήμερα ένα μέλος της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, οι συντάκτες του κειμένου προχωρούν και σε απειλές σε βάρος των Χρυσαυγιτών, λέγοντας πως «οι ήσυχες νύχτες σας τελείωσαν».

Αναλυτικά, η ανάληψη ευθύνης:

«Στο σουβλατζίδικο ''Λεωφόρος'' που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κνωσσού δουλεύει ακόμα και σήμερα ένας δηλωμένος Χρυσαυγίτης.

Στα μάτια μας η εξίσωση είναι απλή...Τα ΄΄καθαρά΄΄ χέρια που ταΐζουν τους φασίστες, ανέχονται και υποστηρίζουν την ύπαρξη και δράση τους και συνεπώς αποτελούν στόχο μας. Στις 30/10 τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στο εν λόγω μαγαζί.

Στρεφόμαστε με μίσος και οργή ενάντια στην κοινωνία των μισανθρώπων, ενάντια σε κάθε μορφή, θεσμό και φορέα εξουσίας, καταπίεσης και καταστολής.

Οι ήσυχες νύχτες σας τελείωσαν...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ