Ερχεται η πάγια ρύθμιση οφειλών- Πώς να κανονίσετε τα χρέη σας προς το Δημόσιο [λίστα] - iefimerida.gr

Ερχεται η πάγια ρύθμιση οφειλών- Πώς να κανονίσετε τα χρέη σας προς το Δημόσιο [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Βουνό» είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις που καλούνται να τακτοποιήσουν τα νοικοκυριά μέχρι το τέλους του έτους, με μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες να πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ωστόσο, εκατομμύρια νοικοκυριά βρίσκονται κάτω υπό συντριπτική πίεση λόγω της οικονομικής κρίσης και τις δραστικές περικοπές των εισοδημάτων, ενώ η απειλή για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, καταθέσεων, ακινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Για να αποφύγουν τις κατασχέσεις οι φορολογούμενοι που χρωστούν στο Δημόσιο ή όσοι δεν θα καταφέρουν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τους φόρους τους έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την Εφορία έως και σε 12 μηνιαίες δόσεις με την «πάγια ρύθμιση», αναφέρει το Εθνος και παραθέτει αναλυτικό οδηγό:

Ποιες οφειλές μπορούν να ρυθμιστούν σε 12 μηνιαίες δόσεις

Τι ισχύει για τις δόσεις και τις προσαυξήσεις:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ