Ηττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι στην Ευρωλίγκα (75-68) –Μπήκε σε μπελάδες - iefimerida.gr

Ηττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι στην Ευρωλίγκα (75-68) –Μπήκε σε μπελάδες

Ηττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι στην Ευρωλίγκα (75-68) –Μπήκε σε μπελάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κακό του πρόσωπο έδειξε και στο Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να υποστεί την ήττα από την Μακάμπι (75-68). Αυτή είναι η τρίτη φορά που χάνουν στον πρώτο γύρο της φετινής Ευρωλίγκα οι «πράσινοι» και πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες, αφού αν δεν συνέλθουν σύντομα θα κινδυνεύσει η πρόκριση στους «16».

Με την άμυνα του Παναθηναϊκού να... μπάζει νερά και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τον Μπλου να τον «πληγώνουν», το κακό δεν άργησε να έρθει, με τους Ισραηλινούς να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ. Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο με δύο νίκες και τρεις ήττες.

Δεκάλεπτα: 25-12, 36-29, 56-47, 75-68.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Ράις 2, Τζέιμς 10, Σμιθ 12, Χίκμαν 13, Ινγκλς 14, Τάιους, Οχαγιόν 2, Μπλου 14, Σχορτσανίτης 8.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 8, Κάρι 2, Μπατίστ 2, Φώτσης 8, Ούκιτς 2, Λάσμε 13, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 5, Γκιστ 7, Παππάς 12, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 7.

Φωτογραφία: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ