Σε κώμα ο Γλαύκος Κληρίδης -Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζουν την κατάστασή του οι γιατροί - iefimerida.gr

Σε κώμα ο Γλαύκος Κληρίδης -Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζουν την κατάστασή του οι γιατροί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κώμα έχει πέσει ο πρώην πρόεδρος (1993-2003) της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική της Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον ειδικό παθολόγο Μπάμπη Νικολαΐδη που τον παρακολουθεί η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου «είναι μη αναστρέψιμη».

Η υγεία του κ. Κληρίδη επιδεινώθηκε από νεφρική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε ο υψηλός διαβήτης. «Φοβόμασταν πρόβλημα από την καρδιά του, αλλά αυτή δουλεύει σαν ρολόι», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Νικολαΐδης.

Τον Γλαύκο Κληρίδη επισκέφθηκαν ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου, ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο στενότατος συνεργάτης Παντελής Κούρος και άλλοι.

Ο κ. Ομήρου, αναχωρώντας από την κλινική ευχήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ