Τα «έσπασαν» οι Bon Jovi! - iefimerida.gr

Τα «έσπασαν» οι Bon Jovi!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκάδες χιλιάδες φαν της αμερικανικής ροκ μουσικής αποθέωσαν τους Bon Jovi στην πολυαναμενόμενη συναυλία που έδωσαν στο ΟΑΚΑ.

Φαν κάθε ηλικίας άρχισαν να προσέρχονται στο στάδιο αρκετά πριν ανοίξουν οι πύλες ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι, που είχαν «στρατοπεδεύσει» με υπνόσακους από νωρίς το πρωί.

Το άνοιγμα της συναυλίας έκανε το ελληνικό συγκρότημα «Brothers in Plugs», που αποτελείται από τα αδέλφια Αρωνίδη, και το δανέζικο «The Breakers».

Τα εισιτήρια για τη συναυλία εξαντλήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες του 2010.

Οι Bon Jovi έγιναν περισσότερο γνωστοί για τα τραγούδια τους «You Give Love a Bad Name», «Livin' On a Prayer», «It's My Life» και «Have a Nice Day» και είναι ένα από τα πιο εμπορικά ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, καθώς έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατ. δίσκους.

Δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο 1983 από τους Τζον Μπον Τζόβι, Ντέιβιντ Μπράιαν, Αλεκ Τζον Σατς, Τίκο Τόρρες και Ντέιβ Σάμπο (σσ. ο οποίος στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Ρίτσι Σαμπόρα). Την επόμενη χρονιά το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον πρώτο ομώνυμο δίσκο του, που περιείχε την επιτυχία Runaway.

Λίγο πριν κυκλοφορήσουν τον δεύτερο δίσκο τους, οι Bon Jovi είχαν ήδη στο ενεργητικό τους support σε συναυλίες των ZZ Top, των Kiss και των Scorpions.

Χθες το βράδυ, δύο από τα μέλη του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα και ο ντράμερ Τίκο Τόρες επισκέφθηκαν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ