Αυτοκίνητο πέρασε πετώντας τα γαλλοελβετικά σύνορα -Εκανε πτήση 40 μέτρων [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτοκίνητο πέρασε πετώντας τα γαλλοελβετικά σύνορα -Εκανε πτήση 40 μέτρων [εικόνα]

Αυτοκίνητο πέρασε πετώντας τα γαλλοελβετικά σύνορα -Εκανε πτήση 40 μέτρων [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται σαν σκηνή από ταινία δράσης, αλλά το περιστατικό ήταν απόλυτα πραγματικό. Ενα αυτοκίνητο πέρασε «πετώντας» πάνω από τα σύνορα ανάμεσα στα Γαλλία και την Ελβετία, προκαλώντας τον τρόμο όσων το είδαν.

Το όχημα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στη Γαλλία, όταν χτύπησε και κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να αρχίσει η «πτήση» του πάνω από τα σύνορα στο Τονέξ- Βαγιάγ. Ο οδηγός στάθηκε εξαιρετικά τυχερός, καθώς όταν τελικά προσγειώθηκε το αυτοκίνητό του, άνοιξε την πόρτα και βγήκε έχοντας τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι μόνο.

Τι προκάλεσε όμως την «πτήση»; Φαίνεται πως το ολισθηρό οδόστρωμα- είχε βρέξει- σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την πρόσκρουση στο κιγκλίδωμα, όταν ο οδηγός κοίταξε το GPS, ήταν οι λόγοι που απογείωσαν το αυτοκίνητο.

Οπως προκύπτει, μετά την πρόσκρουση το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από το κτίριο του τελωνείου- σε ύψος περίπου 5 μέτρων- και προσγειώθηκε αφού κάλυψε πάνω από 40 μ. πετώντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ