Βγήκε το πόρισμα για το μυστηρίωδη θάνατο του δημοσιογράφου Χάρη Ξεκουκουλωτάκη - iefimerida.gr

Βγήκε το πόρισμα για το μυστηρίωδη θάνατο του δημοσιογράφου Χάρη Ξεκουκουλωτάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά μήνες μετά το μυστηριώδη θάνατο του δημοσιογράφου Χάρη Ξεκουκουλωτάκη και δύο μήνες αφότου έγινε γνωστό το περιστατικό, η αστυνομία του Sussex, της περιοχής όπου έχασε τη ζωή του ο 41χρονος, έβγαλε το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του.

Ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός τον Απρίλιο του 2013 σε απόκρημνη περιοχή στο Easbourne της Βρετανίας με το πτώμα του να φέρει πολλαπλά τραύματα από την πτώση.

Δυο μήνες μετά το θάνατο του, το πανεπιστήμιο του Brighton όπου εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο, έβγαλε ανακοίνωση, η οποία προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, μιας και δεν ανέφερε τα αίτια θανάτου του δημοσιογράφου.

Τώρα, επτά μήνες μετά τη μοιραία εκείνη νύχτα, η αστυνομία φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε συμπέρασμα για το θάνατο του δημοσιογράφου. Οπως εξήγησαν σε δημοσιογράφους του Flashnews.gr που είχαν επικοινωνία μαζί τους, βάσει και των όσων έχουν προκύψει από την ανάκριση και τα ευρήματα του ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ