Οι αντάρτες βουλευτές που έγιναν αρνάκια - Πείστηκαν οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα ψηφίσουν το φόρο ακινήτων - iefimerida.gr

Οι αντάρτες βουλευτές που έγιναν αρνάκια - Πείστηκαν οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα ψηφίσουν το φόρο ακινήτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πείστηκαν τελικά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που απειλούσαν με αντάρτικο την κυβέρνηση και σε δημόσιες τοποθετήσεις τους τόνιζαν πως θα καταψηφίσουν το νόμο για το φόρο ακινήτων.Γαλάζιοι βουλευτές: «Δεν έχουμε κανένα θέμα από τις νέες ρυθμίσεις το ψηφίζουμε όλο»

Οι βουλευτές της ΝΔ που είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο στη Συγγρού και στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από τις δεσμεύσεις του υπουργείου Οικονομικών για αλλαγές στο νόμο τα γαλάζια στελέχη πήραν πίσω τις απειλές για αντάρτικο και τώρα δηλώνουν πως θα ψηφίσουν το νόμο. «Δεν έχουμε κανένα θέμα από τις νέες ρυθμίσεις το ψηφίζουμε όλο αν έρθει στη Βουλή όπως συμφωνήσαμε» είπε ο βουλευτής Τζαμτζής αμέσως μετά την ολοκλήρωση

Εκαναν πίσω και οι «αντάρτες» της Χαριλάου Τρικούπη

Μετά τους γαλάζιους βουλευτές που ενώ απειλούσαν με αντάρτικο τελικά έκαναν πίσω και οι συνάδελφοι τους στο ΠΑΣΟΚ. «Όπως μας τα παρουσίασαν, αλλάζουν όλα τα δεδομένα προς το καλύτερο, αλλά περιμένουμε να αποτυπωθούν και στο χαρτί, για να είμαστε βέβαιοι» είπαν χαρακτηριστικά για τον ενιαίο φόρο ακινήτων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

«Συμφωνούμε, αρκεί να είναι όλα όσα λέμε τώρα και στο τελικό κείμενο» ήταν η σχετική αποστροφή πολλών βουλευτών, δηλωτική της επιφύλαξης, που υπάρχει ακόμη στις τάξεις της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, για τις πραγματικές διαθέσεις του οικονομικού επιτελείου.

Ποιες ήταν οι αλλαγές πως «έπεισαν» τους βουλευτές

Το σχέδιο που παρουσίασαν οι Χρύσανθος Λαζαρίδης και Ανδρέας Μακρυπίδης αντίστοιχα προκειμένου να διερευνηθούν οι διαθέσεις των βουλευτών και στη συνέχεια, να λάβει τη μορφή νομοσχεδίου και να κατατεθεί στη Βουλή περιελάμβανε τις παρακάτω τροποποιήσεις:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση ΝΔ φόρος ακινήτων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ