Συνταξιούχος Κροάτης δεν πίνει τα τελευταία 40 χρόνια κανένα άλλο υγρό παρά μόνο Coca-Cola [εικόνα] - iefimerida.gr

Συνταξιούχος Κροάτης δεν πίνει τα τελευταία 40 χρόνια κανένα άλλο υγρό παρά μόνο Coca-Cola [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για μοναδικό φαινόμενο στα ιατρικά χρονικά: πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μην λαμβάνει επί 40 χρόνια κανένα άλλο υγρό, πέρα από Coca-Cola, και να μην έχει εμφανίσει -έστω κάποια ήσσονος σημασίας- οργανική δυσλειτουργία;

Ο λόγος για τον 75χρονο, πρώην αλκοολικό, Pero Ajtman από την Κροατία, ο οποίος έδωσε μία υπόσχεση στη μητέρα πριν από 40 χρόνια, την οποία και κράτησε: της ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναβάλει στο στόμα του ούτε μία γουλιά αλκοόλ, αντικαθιστώντας το με το γνωστό αναψυκτικό. Πράγμα το οποίο έπραξε σε βαθμό ακραίο, καθώς δεν λαμβάνει κανενός άλλου είδους υγρά πέρα από αυτό.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, ο λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο αναψυκτικό ήταν γιατί είναι το μόνο που μπορεί να συναγωνιστεί σε γεύση το κρασί και τα άλλα αλκοολούχα.

Οι γιατροί γενικώς συνιστούν την όσο το δυνατόν πιο περιορισμένη κατανάλωση του ανθρακούχου ποτού, καθώς στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να επιφέρει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να το πίνει μέχρι να πεθάνει.

Συνταξιούχος Κροάτης δεν πίνει τα τελευταία 40 χρόνια κανένα άλλο υγρό παρά μόνο Coca-Cola [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλκοόλ Κροατία Coca-Cola αναψυκτικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ