Είναι γεγονός -Oι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κοιμηθούν με τους συναδέλφους τους, και ειδικά με τα αφεντικά τους - iefimerida.gr

Είναι γεγονός -Oι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κοιμηθούν με τους συναδέλφους τους, και ειδικά με τα αφεντικά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ερωτική σχέση με έναν συνάδελφο φαίνεται σαν μια ενδιαφέρουσα ιδέα, όταν το ξανασκεφτείτε. Δεν υπάρχουν στιγμές αμηχανίας μέχρι να γνωριστεί ο ένας με τον άλλον, δεν υπάρχει αμφιβολία για το εργασιακό καθεστώτος τους, μιλάτε που και που στον ψύκτη νερού, και έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Οι Βρετανοί τουλάχιστον έχουν μυριστεί τι συμβαίνει στο εργασιακό περιβάλλον. Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από την ιστοσελίδα Flirt.com πάνω σε 2.000 Βρετανούς άνδρες και γυναίκες, το 80 τοις εκατό θέλουν να βρουν την μοναδική τους αγάπη στην εργασία τους. Ας το δούμε ρεαλιστικά: είμαστε όλοι πολύ τεμπέληδες και είναι πραγματικά η ευκολότερη επιλογή εκεί έξω.

Στις περισσότερες κυρίες όμως, ο τύπος στο φωτοτυπικό μηχάνημα απλά δεν τους κάνει. Το 73 τοις εκατό των γυναικών ανέφεραν ότι θα προτιμούσαν έναν άνδρα με μεγαλύτερο ρόλο από αυτές, διότι το 61 τοις εκατό βρίσκουν τύπους όπως τον Roger Sterling (από την τηλεοπτική σειρά Mad Men) να είναι η πιο σέξι.

Τι γίνεται όμως με τους άνδρες; Το παλιό καλό στερεότυπο των φθίνοντων ρόλων μεταξύ των δύο φύλων! Η πλειοψηφία των ανδρών που ερωτήθηκαν επιθυμούν σχέση με γυναίκες σε μικρότερες θέσεις από αυτούς. Ένα εντυπωσιακό ποσοστό των 80 τοις εκατό είπαν ότι τους αρέσει πάρα πολύ, όταν οι γυναίκες φορούσαν "σέξι ρούχα" για να εργαστούν. Δεν είμαι και πολύ σίγουρη για το ακριβώς εννοούν με αυτό, αλλά φαντάζομαι ότι συμπεριλαμβάνεται η τελευταία πένσιλ φούστα, γόβες στιλέτο και κόκκινο κραγιόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ