Το προφυλακτικό που προτιμούν... οι οικολόγοι -Το σοκαριστικό σποτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Το προφυλακτικό που προτιμούν... οι οικολόγοι -Το σοκαριστικό σποτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια πρώτη ματιά, το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ φαίνεται ότι ακολουθεί τις δοκιμασμένες «επιταγές» της σεξουαλικής αποπλάνησης.

Ενα αρκετά γοητευτικό μοντέλο, αισθησιακή μουσική και μαύρα δαντελωτά εσώρουχα συμπληρώνουν το σκηνικό. Αλλά όσο η ροή του σεναρίου αποκαλύπτεται, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Το σέξι μοντέλο που κλήθηκε να προωθήσει τα προφυλακτικά της εταιρείας Glyde, λέει με ύφος «Υπάρχουν εκατομμύρια τρόποι για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια, το στόμα ή ένα 'παιχνίδι"». Εντούτοις αυτό που σοκάρει είναι η επόμενη «θανατηφόρα» ατάκα: «Αλλά δε μπορείς να με ικανοποιήσεις με κάτι που ήταν πρώτα μέσα σε ένα ...άλογο».

Η συγκεκριμένη μάρκα προφυλακτικών είναι η πρώτη στον κόσμο που όπως αναφέρει, τα προϊόντα της δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Μάλιστα διαθέτουν και πιστοποίηση από οικολογικούς οργανισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ