Την ζήλευε! - iefimerida.gr

Την ζήλευε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δυο τους λένε ότι ο χωρισμός τους ήταν, είναι και θα παραμείνει φιλικός. Τα δημοσιεύματα και οι φήμες, όμως, άλλα λένε. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ξένα tabloids το ζευγάρι και ο επταετής γάμος τους πέρασε από πολλά κύματα και φουρτούνες, καθώς ο Marc Anthony ζήλευε παθολογικά την Λατίνα σταρ JLo.

Ο 42χρονος τραγουδιστής, δεν μπορούσε να χωνέψει το πόσο sexy γυναίκα έχει δίπλα του, την οποία θα ήθελαν να έχουν όλοι οι άντρες στο πλευρό τους και έτσι η ζήλεια χτυπούσε κόκκινο!

Και δεν ήταν μόνο η εικόνα της με την οποία είχε πρόβλημα, αλλά και ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της που όπως είναι φυσικό, αποτελούταν από sexy κομμάτια.

«Την έκανε να αισθάνεται απαίσια για τον εαυτό της κάθε φορά που φόραγε κάτι αποκαλυπτικό. Του άρεσε να ντύνεται σαν “σύζυγος” και μισούσε το γεγονός ότι ήταν sex symbol».

Πηγή:zougla.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ