Audi S3 εναντίον Sport Quattro: τα χωρίζουν 30 χρόνια - iefimerida.gr

Audi S3 εναντίον Sport Quattro: τα χωρίζουν 30 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τριάντα ολόκληρα χρόνια είναι πολλά. Πάρα πολλά. Για τα πάντα. Από τον άνθρωπο μέχρι τα αυτοκίνητα. Το 1983 το Audi Sport Quattro ήταν ένα από τα πιο προηγμένα μοντέλα που μπορούσε να αγοράσει κανείς. Κατασκευάστηκε σε ελάχιστα κομμάτια, ήταν πανάκριβο και οι 306 ίπποι του μυθικοί για την εποχή.

Σήμερα το Audi S3 αποδίδει μόλις 6 άλογα λιγότερα, 300 δηλαδή, είναι αρκετά προσιτό οικονομικά (από 42.700 με απόσυρση) και έχει να επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 σε 5,1").

Ποιο από τα δύο θα επικρατήσει σε μια άτυπη κόντρα σε μια παλιά ειδική του ράλι San Remo; To θρυλικό Sport quattro με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο, τα μηχανικά μπλοκέ και τον Stig Blomqvist πίσω από το τιμόνι του που τότε είχε μεγαλουργήσει με την αγωνιστική του έκδοση ή το high tech S3 με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, τον ηλεκτρο-υδραυλικό Haldex και τον Hermann J. Mueller στα πηδάλια;
Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο χρόνια Audi S3 Sport Quattro
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ