Φρίκη: Συγγενείς μίας τυφλής γυναίκας την κρατούσαν κλειδωμένη σε υπόγειο για ένα χρόνο για να λαμβάνουν τα επιδόματα - iefimerida.gr

Φρίκη: Συγγενείς μίας τυφλής γυναίκας την κρατούσαν κλειδωμένη σε υπόγειο για ένα χρόνο για να λαμβάνουν τα επιδόματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν αληθινό εφιάλτη ζούσε εδώ και έναν χρόνο μία τυφλή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε πέσει θύμα ομηρείας από την ίδια της την αδερφή και την ανιψιά της.Οι δύο συγγενείς της 62χρονης την είχαν κλειδώσει στο υπόγειο του σπιτιού της για ένα χρόνο, προκειμένου οι δύο γυναίκες να λαμβάνουν τη σύνταξη αναπηρίας και τα επιδόματά της.Ωστόσο, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από την κόλαση που ζούσε όταν επικοινώνησε με μία φίλη της, η οποία εν συνεχεία ενημέρωσε κοινωνικό λειτουργό του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.Επειτα από την καταγγελία, οι άνδρες της Αστυνομίας απελευθέρωσαν τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενώ ήταν φανερά τα σημάδια του υποσιτισμού.Η 64χρονη αδελφή της και η 35χρονη ανιψιά της θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα συγγενείς ομηρεία αδερφή τύφλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ