O ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γυρίσει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση -Τι λέει για την ...«ΔΗΜΑΡίνη» [εικόνα] - iefimerida.gr

O ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γυρίσει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση -Τι λέει για την ...«ΔΗΜΑΡίνη» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γάμο λαμπρό και μνημονιακό ονειρεύονται οι εντολοδόχοι της τρόικας και ξαμολύθηκε ως προξενήτρα η Ντόρα να το προαναγγείλει στην τηλεοπτική οθόνη και στο φιλοθεάμον κοινό που ξέρει τι εστί Βασιλειάδου, γράφει με κακεντρέχεια άρθρο του σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr, ενδεικτικό ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν επιθυμεί την επιστροφή του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση.

Κι αυτό γιατί η ενδεχόμενη επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση θα ενδυνάμωνε τον κυβερνητικό συνασπισμό και η πλειοψηφία δεν θα απειλούνταν από 2-3 βουλευτές.

Γράφει το άρθρο του left.gr:

Γάμο λαμπρό και μνημονιακό ονειρεύονται οι εντολοδόχοι της τρόικας και ξαμολύθηκε ως προξενήτρα η Ντόρα να το προαναγγείλει στην τηλεοπτική οθόνη και στο φιλοθεάμον κοινό που ξέρει τι εστί Βασιλειάδου.
Φτάνει να "τυλίξουν" και τον γαμπρό, τον Φώτη τον Κουβέλη, να το πάρει το κορίτσι, να σώσει την τιμή της κυβέρνησης. Βέβαια, η νύφη είναι -εδώ που τα λέμε- ξεπεσμένη. Αλλά και ο γαμπρός δεν είναι δα και δύσκολος. Ούτε πρωτάρης. Και η κόρη, η κυβέρνηση ντε, μπορεί να ξέπεσε, αλλά είναι κόρη υπάκουη, πράγμα που μπορεί να διαβεβαιώσει όλος ο... δανειστικός κόσμος της Ευρώπης. Και χρυσοχέρα! Όλη μέρα στον αργαλειό της υφαίνει την "εθνική συνεννόηση".
Το σκηνικό στη γειτονιά του γάμου... άσ' τα να πάνε:
Οι δημοσκοπήσεις δεν τα λένε καλά τα πράγματα για τη "σκληρή και ενδυναμωμένη" ΝΔ.
Κι από την άλλη, οι "αντάρτες" -που μούσια δεν έχουν και μούσια λένε- δίνουν και παίρνουν στο ΠΑΣΟΚ.
Το μόνο ευοίωνο στην προκειμένη περίπτωση ότι το κόμμα Βενιζέλου παραμένει δημοσκοπικά πάνω από το Κόμμα των Ελλήνων Κυνηγών!
Δεν μένει, λοιπόν, παρά ο γάμος!
Κουμπάρο "τύπου Παπαδήμου" κάπου θα βρούνε.
Και όργανα, πολλά όργανα, να παίξουν δυνατά, να καλύψουν τις φωνές για εκλογές και ανατροπή.

Αυτή είναι η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο στο left.gr:

O ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γυρίσει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση -Τι λέει για την ...«ΔΗΜΑΡίνη» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ