Αξιολόγηση και απόλυση για τους πλεονάζοντες στις συγκοινωνίες -Ποιοι κινδυνεύουν - iefimerida.gr

Αξιολόγηση και απόλυση για τους πλεονάζοντες στις συγκοινωνίες -Ποιοι κινδυνεύουν

Αξιολόγηση και απόλυση για τους πλεονάζοντες στις συγκοινωνίες -Ποιοι κινδυνεύου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο και στις συγκοινωνιακές εταιρείες προκειμένου να αποτυπωθούν οι ανάγκες των μέσων και να εντοπιστεί το πλεονάζον προσωπικό. Οπως αναφέρει το Έθνος, χωρίς αντικείμενο απειλούνται να μείνουν στον ΟΣΕ, 400-500 άτομα που δουλεύουν στη συντήρηση γραμμών.Στόχος της κυβέρνησης είναι οι αριθμοί που απαιτεί η Τρόικα να συμπληρωθούν από το σύνολο των ΔΕΚΟ, ώστε να μην υπάρξει «ξαφνικός θάνατος» κάποιας μικρής επιχείρησης του Δημοσίου, σενάριο το οποίο φαίνεται ότι παραμένει ζωντανό.

Από την πλευρά του το υπουργείο Υποδομών επισημαίνει ότι ο αριθμός των αποχωρήσεων δεν θα είναι τόσο μεγάλος, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που ήθελαν την πόρτα της εξόδου να βλέπει ποσοστό 5% των εργαζομένων από κάθε εταιρεία. Η διαδικασία της αξιολόγησης και η καταγραφή των αναγκών θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, ώστε η ηγεσία του υπουργείου σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των εταιρειών, να καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ