Η μικρή ιερόδουλη που σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα: Μετά το σεξ με πετάνε βίαια στο δρόμο... - iefimerida.gr

Η μικρή ιερόδουλη που σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα: Μετά το σεξ με πετάνε βίαια στο δρόμο...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την παιδική πορνεία στη Βραζιλία που αποκαλύπτει δημοσιογράφος ο οποίος παρέα με την γυναίκα του έχουν αφιερωθεί στην προσπάθεια να σώσουν όσο το δυνατό περισσότερα κορίτσια.

Οι παρακάτω ιστορίες που μετέφερε ο Ματ Ρόπερ μιλώντας στη Daily Mail προκαλούν ανατριχίλα:

«Μόλις τελειώσουμε το σεξ με πετάνε από το αμάξι. Άλλοι με βγάζουν ευγενικά και άλλοι με πετάνε», λέει η μόλις 11 ετών Λεϊλά, η οποία εκδίδεται καθημερινά στον παράδρομο του μεγαλύτερου αυτοκινητοδρόμου της Βραζιλίας, τον BR-116. «Αλλες φορές με κατεβάζουν ευγενικά και άλλες με πετάνε βίαια στο τσιμέντο. Όμως παίρνω αρκετά χρήματα, 25 ρεάλ Βραζιλίας», δηλαδή κάτι λιγότερο από 8 ευρώ, συμπληρώνει.

Η 12χρονη Λεϊλά έμεινε μόνη της, όταν την εγκατέλειψε η μητέρα της και οι γείτονές της την ανάγκασαν να εκδίδεται. Έμεινε έγκυος και ζει από θαύμα, αφού κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα καυγά μεταξύ συμμοριών και την μαχαίρωσαν στον λαιμό.

Η 16χρονη Μάρα έμεινε έγκυος από τον βιαστή – σπιτονοικοκύρη της, όπως τα περισσότερα κορίτσια. Αρκετά είναι τα ανήλικα κορίτσια που πωλούνται σε κυκλώματα πορνείας από τους ίδιους τους γονείς τους, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πάμπτωχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία ανήλικη ιερόδουλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ