Ευρω-άδειασμα για τον αξιωματούχο της ΕΕ που θα κάνει σκι πριν ασχοληθεί με την Ελλάδα - iefimerida.gr

Ευρω-άδειασμα για τον αξιωματούχο της ΕΕ που θα κάνει σκι πριν ασχοληθεί με την Ελλάδα

Ευρω- άδειασμα για τον αξιωματούχο της ΕΕ που θα κάνει σκι πριν ασχοληθεί με την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δήλωση του... σκιέρ αξιωματούχου της ΕΕ, ο οποίος υποστήριξε πως πρώτα θα κατέβει τις χιονισμένες πλαγιές και έπειτα θα ασχοληθεί με την Ελλάδα δεν προκάλεσε μόνο την οργή της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και «άδειασμα» από ευρωπαϊκά χείλη.

Την προκλητική δήλωση σχολίασε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο και ο Ανρί Μαλόζ, χαρακτηρίζοντάς την βλακώδη. «Πρέπει να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ιδιαιτέρως ατυχής. Χάρη στους υψηλούς μισθούς τους, οι αξιωματούχοι της ΕΕ – μισθοί που κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολικοί – χαίρομαι πολύ που είναι σε θέση να πληρώνουν διακοπές για σκι», είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής και Κοινωνικής Επιτροπής.

«Δεν θέλω να γίνω λαϊκιστής αλλά η έκφραση είναι βλακώδης. Το χειρότερο όμως είναι άλλο: Το χειρότερο είναι αυτό το παιχνίδι, του να εκβιάζεις μια χώρα λέγοντάς της: Περίμενε και περίμενε μέχρι να ελέγξουμε αυτό κι εκείνο. Αυτό πρέπει να σταματήσει», υπογράμμισε ο Ανρί Μαλόζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ