Γέλια δίχως προηγούμενο στη Βουλή: Ο Τραγάκης αποκαλούσε συνεχώς τον Βαρεμένο... Χαρδαβέλα - iefimerida.gr

Γέλια δίχως προηγούμενο στη Βουλή: Ο Τραγάκης αποκαλούσε συνεχώς τον Βαρεμένο... Χαρδαβέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι τα έχουνε ακούσει όλα στη Bουλή φροντίζει γρήγορα η πραγματικότητα να μας διαψεύσει. Δεν έχουν προηγούμενο τα γέλια που έπεσαν σε επιτροπή όταν ο Γιάννης Τραγάκης μπέρδεψε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο με τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλα.

Στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων της Bουλής το απόγευμα της Τετάρτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωνε τους βουλευτές για την ευρωπαϊκή προεδρία που θα αναλάβει η χώρα μας. Πρόεδρος στην επιτροπή είναι ο Γιάννης Τραγάκης. Μόλις τελείωσε τις ερωτήσεις της λοιπόν η Ζωή Κωνσταντοπουλου η οποία εκνεύρισε τον βουλευτή της ΝΔ γιατί δεν έλεγε να τελειώσει και πριν απαντήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο κ.Τραγάκης κοιτάζει προς την πλευρά των βουλευτών και λέει: «Εχει το λόγο για μια τελευταία ερώτηση ο κ.Χαρδαβέλας».

Ολοι στην επιτροπή κοιτάζουν ο ένας τον άλλον παγωμένοι. «Μια τελευταία ερώτηση από τον κ.Χαρδαβέλα» επιμένει ο Γιάννης Τραγάκης. Πάλι σιωπή και αμηχανία στη αίθουσα . Ωσπου ο κ.Τραγάκης καταλαβαίνει τη γκάφα του και λέει γελώντας «έεε τον κ.Βαρεμένο εννοούσα». Τα γέλια που έπεσαν στην επιτροπή δεν έχουν προηγούμενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ