Kεδίκογλου: Aκόμα και ο μέντορας του κ. Τσίπρα καταγγέλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα - iefimerida.gr

Kεδίκογλου: Aκόμα και ο μέντορας του κ. Τσίπρα καταγγέλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Υπηρέτης και όμηρος της Τρόικας» είναι και ο Αλέκος Αλαβάνος, διερωτάται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την ανακοίνωση του Σχεδίου Β για τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του μνημονίου με τη χώρα εντός ευρωζώνης.

«Σήμερα ο μέντορας του κ. Τσίπρα, Αλέκος Αλαβάνος, -και όχι ο Πρωθυπουργός- κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα. Και υπογράμμισε ότι είναι αδύνατον να μείνει κανείς στην Ευρωζώνη χωρίς την τήρηση του Μνημονίου! Θα αποκαλέσει και τον κ. Αλαβάνο "υπηρέτη και όμηρο της Τρόικας";» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου και καλεί την Κουμονδούρου να δώσει καθαρή απάντηση.

Στην ανακοίνωσή του το Σχέδιο Β του Αλέκου Αλαβάνου χαρακτηρίζει μέγα ψέμα τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ότι «θα καταργήσουν το μνημόνιο μέσα στην ευρωζώνη».

«Προκαλεί εντύπωση πως κοινοβουλευτικές δυνάμεις επιμένουν σε ένα τόσο μεγάλο ψέμα προς τον ελληνικό λαό, δηλαδή πως άλλο είναι η Ευρωζώνη άλλο οι μηχανισμοί υπαγόρευσης και επιβολής του 'μνημονίου'», αναφέρεται μεταξύ άλλων, αφού, όπως επισημαίνεται, ευρωζώνη και μνημόνια είναι «δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος».

Ανταπαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο η Κουμουνδούρου παρατήρησε: «Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο διάλειμμα της ενημέρωσης που ... δεν κάνει για το κυβερνητικό έργο και τις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, βρίσκει το χρόνο να σχολιάζει τις δηλώσεις του κ. Αλαβάνου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ