Το μποξεράκι του... παππού που θέλει μία σύνταξη για να το αγοράσει- Κοστίζει 470 δολάρια - iefimerida.gr

Το μποξεράκι του... παππού που θέλει μία σύνταξη για να το αγοράσει- Κοστίζει 470 δολάρια

Το μποξεράκι του... παππού που θέλει μία σύνταξη για να το αγοράσει- Κοστίζει 47
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο υποθετικό σενάριο πως διαθέτει κάποιος 500... περισσευούμενα δολάρια, πού θα διάλεγε να τα «επενδύσει»; Στην αγορά μίας νέας τηλεόρασης, σε ένα ταξίδι που καιρό ήθελε να κάνει... Οχι, μία γαλλική εταιρεία ρούχων δίνει μία ακόμη εναλλακτική. Μπορεί να τα δώσει για να πάρει ένα κιτς, βγαλμένο από το παρελθόν, εσώρουχο.

Πρόκειται για το μποξεράκι της Hermes που κοστίζει 470 δολάρια και ίσως αποτελεί το πιο ακριβό εσώρουχο στον κόσμο. Μία ματιά σε αυτό μπορεί να φέρει τη μυρωδιά... ναφθαλίνης στη μύτη και την αίσθηση ότι βγήκε από το σεντούκι του παππού, αλλά όχι, είναι στην τελευταία κολεξιόν.

Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο αυτό το βαμβακερό μποξεράκι κοστίζει τόσο, αλλά όπως επισημαίνει το Time στο σχετικό ρεπορτάζ, το ελάχιστο που θα έπρεπε να διαθέτει για να δικαιολογήσει την τσουχτερή τιμή του είναι σύστημα... θέρμανσης οπισθίων!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ