Τσούκαλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Τσούκαλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δημοκρατική Αριστερά δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, ξεκαθάρισε ο Νίκος Τσούκαλης, απαντώντας στις παραινέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για την επιστροφή του κόμματος του Φώτη Κουβέλη στο κυβερνητικό σχήμα.

«Αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να επανέλθουμε στην κυβέρνηση», δήλωσε στον Real FM ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ. «Όταν αποχωρήσαμε», υπενθύμισε, «είχαμε δηλώσει ότι αποδυναμώνεται το εθνικό μέτωπο όσον αφορά στη διαπραγμάτευση και την έξοδο από την κρίση. Είναι γνωστοί οι λόγοι και συνεχώς επιβεβαιώνονται ή ανατρέπονται, όπως το προσλαμβάνει ο καθένας».

Είχε προηγηθεί η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στον ίδιο ραδιοσταθμό, σύμφωνα με την οποία , ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να πάρει μια πολιτική πρωτοβουλία, καλώντας τη ΔΗΜΑΡ σε μια συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας.

«Η κυρία Μπακογιάννη, έκανε μία ευρύτερη πρόταση, δεν ξέρω τι εννοεί και πως το εννοεί και σε επίπεδο κυβερνητικής διάρθρωσης αλλά και σε επίπεδο πολιτικής ατζέντας», σχολίασε απο την πλευρά του ο κ. Τσούκαλης για να υπογραμμίζει πως η ΔΗΜΑΡ είναι παρούσα, ακόμα και με κυβερνητική συμβολή, «με κάποιες προϋποθέσεις που κυρίως έχουν σχέση με την ασκούμενη πολιτική», η οποία δεν είναι κενή περιεχομένου, αλλά έχει «συγκεκριμένες προτεραιότητες και πρόσωπα που θα την υλοποιήσουν»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ