Το ανανεωμένο Lexus CT200h θα παρουσιαστεί στην Κίνα - iefimerida.gr

Το ανανεωμένο Lexus CT200h θα παρουσιαστεί στην Κίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που το ενδιαφέρον στο περίπτερο της Lexus στην έκθεση του Τόκιο θα μονοπωλήσει λογικά το ολοκαίνουργιο RC για το οποίο γράψαμε πριν από μερικές μέρες η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να παρουσιάσει το ανανεωμένο CT 200h στην Κίνα. Πιο συγκεκριμένα στην έκθεση της πόλης Guangzhou στις 21 Νοεμβρίου.

Το μικρότερο μοντέλο της Lexus και το μόνο premium υβριδικό της μεσαίας κατηγορίας θα προσαρμοστεί αισθητικά στα τελευταία δεδομένα της μάρκας, αποκτώντας την καινούργια μάσκα που του εξασφαλίζει έναν πιο έντονο χαρακτήρα και το καθιστά ακόμα πιο αναγνωρίσιμο. Αλλαγές προς το καλύτερο έχουν γίνει και στο πίσω μέρος του CT 200h, που δείχνει πιο καθαρό από πλευράς design και πιο σύγχρονο, ενώ κάποιες μικρο-αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του.

Από την άλλη το υβριδικό σύστημα πρόωσης θα συνεχίσει με κάποιες επιμέρους βελτιώσεις. Άλλωστε είναι ήδη πολύ αποδοτικό, καθώς ο συνδυασμός του τετρακύλινδρου των 1.800 κυβικών, που λειτουργεί με τον κύκλο του Atkinson, με τον ηλεκτροκινητήρα είναι δυνατός –συνδυαστική ισχύς 136 ίππων- οικονομικός, χρειάζεται επίσημα μόλις 3,7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα και καθαρός (εκπομπές CO2 87 γραμμάρια).

Το ανανεωμένο Lexus CT200h θα παρουσιαστεί στην Κίνα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lexus αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ