Ερωτας στα χρόνια του Μνημονίου -Βρήκαν το άλλο τους μισό στην ουρά των συσσιτίων - iefimerida.gr

Ερωτας στα χρόνια του Μνημονίου -Βρήκαν το άλλο τους μισό στην ουρά των συσσιτίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η οικονομική εξαθλίωση έχει «γονατίσει» τους πολίτες, δύο άποροι, κάπου ανάμεσα στις ουρές των συσσιτίων βρήκαν τον έρωτά τους και μπορούν πλέον να χαμογελάσουν... Η συγκινητική ιστορία τους αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η αγάπη μπορεί να «ανθίσει» παντού και κάθε στιγμή...Ο 55χρονος Βασίλης Τσαφαράς και η 57χονη Αγγελική Παναγιωτοπούλου από τις ουρές των συσσιτίων, τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Τον ερωτεύτηκα...», λέει εκείνη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso, ενώ εκείνος αναφέρει ότι την ξεχώρισε «για την ψυχούλα της, την καλή καρδιά της». Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα συσσίτια που προσφέρει ο δήμος Καλαμάτας προκειμένου να φάνε ένα πιάτο φαγητό.

Άνεργοι και οι δύο, δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν για τον εαυτό τους ούτε τα προς το ζην. Και εκεί, στις ουρές, γνωρίστηκαν. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, πέρασαν τις βέρες. Κουμπάρα τους η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Καλαμάτας, Μαρία Οικονομάκου. Στους αρραβώνες ήταν καλεσμένοι και αρκετοί φίλοι τους από τα συσσίτια, οι οποίοι τους ευχήθηκαν γρήγορα να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο και να ζήσουν μία ζωή γεμάτη χαρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρωτας μνημόνιο ζευγάρι συσσίτια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ